Reserve now!
Prins Car Rental Curaçao reviews on Tripadvisor

Laagste prijs garantie

Hier bij Prins Car Rental Curaçao houden we de concurentie goed in de gaten, waardoor wij de beste online prijzen kunnen bieden. Hierdoor zijn wij verzekerd dat u altijd de laagste prijs voor een huur auto betaalt bij Prins Car Rental.

Hoe werkt de Laagste prijs garantie?

  1. Vraag online een offerte aan of stuur ons een e-mail met de gewenste reisdatum en welke auto u naar op zoek bent en wij zullen u een offerte doen toekomen;
  2. Vergelijk deze offerte met andere autoverhuur bedrijven op het internet;
  3. Als u een lager tarief (offerte) tegen komt, stuur ons dan een screenshot van de website van de concurrent met het lagere internet tarief voor dezelfde auto (dit  houdt in een huur auto met dezelfde boekingsvoorwaarden, waaronder hetzelfde type auto, verzekeringen, omzetbelasting, pick-up en drop-off locaties, tijdstippen en data). Stuur dit op per e-mail en wij zullen uw offerte aanpassen.
     

Belangrijk om te weten bij het maken van een vergelijking met Prins Car Rental.

Alle prijzen die wij in de offertes vermelden zijn inclusief: All risk verzekering (CDW+ TP), 24/7 wegenwacht service, onbeperkt aantal kilometers, extra bestuurder, wegenkaart, 9% omzetbelasting en gratis shuttle service van en naar uw accommodatie.

GEEN VERBORGEN KOSTEN, GEEN RESERVERINGSKOSTEN, LAAGSTE PRIJS GARANTIE!