Reserve now!
Prins Car Rental Curaçao reviews on Tripadvisor

Diensten

Online Reserveringen

Een minimum van 3 dagen huur is vereist bij het maken van een online reservering bij Prins Autoverhuur. In het hoogseizoen is een minimum van 7 dagen huur vereist (van 15 december 2015 tot 28 februari 2016).
U hoeft bij een online reservering niet vooruit te betalen, u betaald pas wanneer u de auto in ontvangst neemt.

Als u hulp nodig heeft bij uw online reservering kunt u contact met ons opnemen.

All risk verzekering

Al onze auto's zijn all risk verzekerd (dit is inbegrepen in de prijs). Dit is inclusief Collision Damage Waiver (CDW) en Theft Protection (TP).

Borg (eigen risico)

Een borg (eigen risico) van USD 342 is vereist bij het huren van een auto. Dit betekent dat u als huurder tot dit bedrag aansprakelijk bent per schadegeval of in geval van diefstal. De borg kan met credit card of contant voldaan worden bij het ophalen bij de auto. Wanneer de borg contant betaald wordt, ontvangt u het bedrag terug bij het retourneren van de auto. Wanneer de borg met een credit card betaald wordt, zal de bank dit bedrag voor +/- 10 dagen reserveren. Na 10 werkdagen wordt het bedrag automatisch vrijgegeven door de bank.

Own risk option (Eigen risico optie)

Al onze auto's zijn all risk verzekerd, met een eigen risico van USD 342. Wij hebben de volgende mogelijkheden om het eigen risico af te kopen:

  • Own risk reduction (Eigen risico vermindering): Door het betalen van een vergoeding van USD 5.00 per dag kunt u het eigen risico verlagen van USD 342.00 naar USD 200.00.
  •  Zero risk option (Geen eigen risico optie): Door het betalen van een vergoeding van USD 15.00 per dag kunt u het eigen risico volledig afkopen.
     

Shuttle Service

Eerst willen wij u bedanken voor de gebruikmaking van de producten en diensten van Prins Car Rental B.V.

Onlangs was er een zaak in Hoger Beroep aanhanging gemaakt door Curaçao Airport Partners (hierna: CAP) tegen de particuliere autoverhuurbedrijven hier te lande, die geen filiaal hebben op het vliegveld, betreffende de vrije ophaal- en afzetdienst.

Na het Kort Geding en de zaak in Eerste Aanleg te hebben gewonnen, is het Hof tot een afwijkend oordeel gekomen. CAP werd in het gelijk gesteld, waardoor alle particuliere autoverhuurbedrijven, die geen filiaal hebben op het vliegveld , een maandelijkse vergoeding per 1 juni 2015 moeten betalen aan CAP, op straffe van boete oplegging bij onrechtmatige verlening van de gewende ophaal- en afzetdienst, waardoor wij u helaas $25 in rekening moeten brengen, mocht u gebruik willen maken van deze dienst. Mocht u alleen afgezet willen worden op het vliegveld, dan bedraagt dit $10.
 

De ophaal- en afzetdienst van/naar uw accomodatie blijven echter gratis.

Als u gebruik wilt maken van onze shuttle service, kunt u dit aangeven in het vak ‘Special Request” bij het maken van uw online reservering. Vergeet niet ons te voorzien van uw vluchtgegevens. (Vlucht nummer en verwachte aankomsttijd) of hotel informatie en ophaaltijd.

Wij hopen alsnog dat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen.

Wara Wara Navigatie

Wara Wara Navigatie

Kent u de weg niet op Curaçao? U kunt de Wara Wara Navigatie huren om u te begeleiden bij uw vakantiebestemming zonder problemen.
De 'nuttige punten' functie wordt sterk aanbevolen voor het zoeken van de dichtstbijzijnde restaurants, stranden, winkels en recreatie.

De Wara Wara Navigatie huren kost ANG 10.00 (USD 5.71) per dag.
Gesproken instructies zijn in het Engels, Nederlands of Spaans.